1 februari, 2016

Trading & Specialimport

trading / specialimport

Genom vårt unika nätverk av pålitliga tillverkare i både Asien och Europa hjälper vi våra kunder med ren legoproduktion under vårt varumärke WORK & FUN alt. kunds varumärke. I samarbete med dessa kunder säkerställer vi, inte bara kvalité, bra prisbild och leveranstid utan också att produkterna tillverkas i enlighet med våra kunders krav på etik och miljö.

 

Våra kunder kan känna sig säkra på att deras varumärken enbart förknippas med positiva värden även i tillverkningsprocessen. Genom långvariga samarbeten med några kunder har vi blivit specialister inom vissa produktområden.

 

Barnprodukter

Att tillverka barnprodukter är det svåraste och mest ansvarsfulla man kan producera. Regelverket är rigoröst och kunskapen om leksakers säkerhet och att följa leksaksstandarden EN 71 kräver många års erfarenhet i kombination med pålitliga tillverkare som är väl insatta EU´s regelverk och den kontrollprocess som krävs. Vi har i över tio års tid producerat leksaker och kläder anpassade till små och stora barn. Vi tillverkar kontinuerligt olika typer av plyschdjur, speldosor, ansiktsfärg, regnkläder, bodies, pekböcker, lekmattor, bollar, badringar mm.

 

Restaurangprodukter

Produkter riktade mot restaurang där målgruppen bl.a. är bryggerier och vin- och spritagenturer. Vi producerar bl.a. skjortor, pikéer, t-shirts/toppar, plädar, förkläden, parasoller, banners, öppnare, barmattor, menytavlor, menyhållare, brickor, ljusskyltar för både inomhus och utomhusbruk m m.

 

Bagar/Accessoarer

En populär och alltid efterfrågad produktgrupp är väskor. Vi producerar olika typer av sport och weekendbagar, necessärer, trollies, dataväskor, plånböcker, ryggsäckar, resväskor mm. Vi har flera kunder vars målgrupp primärt är kvinnor där olika typer av accessoarer efterfrågats. Det kan vara allt från necessärer, små och stora väskor, smycken, kammar, borstar, sminktillbehör mm.

 

Textil

Flera av våra kunder använder frekvent olika typer av textila plagg i sin marknadsföring. Merparten av denna produktion sker idag i Kina, Thailand, Bangladesh, Indien, och Turkiet. Var den specifika produktionen hamnar styrs utifrån efterfrågat antal, prisbild och leveranstid. Vi erbjuder även kollektioner i ekologiska
material tillverkat på ett miljövänligt sätt.

Några exempel på produkter som vi kontinuerligt legotillverkar till våra kunder är skjortor, piké, t-shirts, handdukar, kepsar, bäddset, stickade mössor och halsdukar.